nDerek Gusti

Bait 1 :
Yen atimu kroso ora tentrem awan bengi ora bisa merem
Aja nganti kowe njur salah dalan bingung pikiran lunga saparan paran
Raja brana ra marakke ayem pangkat mulyo ra ndadekke tentrem
Ngelingana donyane kebak godha sapa lena uripe bakal cilaka

Reff :
Nderek Gusti Yesus ati ayem dalan padhang pikiran dadi tenang
Nderek Gusti Yesus ati tentrem sapa wonge sing ngandel lan pracaya

Bait 2 :
Nderek Gusti atimu sing suci nderek Gusti pasrah lan ngabekti
Elingana Gusti nate ngendika sing pracaya bakale mlebu swarga

Coda :
Sing pracaya bakale mlebu swarga

Terimakasih kepada Ardi Khristian atas kiriman lagu ini

Silahkan download di sini

nderek Gusti

7 Responses to “nDerek Gusti”

  1. mas h@rdy Says:

    Wonten syair ” Sak jeke ndherek Gusti ” mboten nggih…. nwn

  2. Yohanes Suhardi Says:

    Maturnuwun sampun kepareng download ……..

  3. Anonymous Says:

    So sweet…berkah dalem

  4. Her Says:

    ” Suka bgt lagu ini.. Boleh minta diartiin ga..?

  5. eka Says:

    bagus banget lagunya. apakah ada info link untuk download lagu nderek Gusti.mp3?

  6. Ambrosius Titto Suprapto Says:

    wahhh keren. bapakq n simboq sweneng banged tak nyanyekne lagu iki. matur nuwon.


Komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: